Loopbaan Eigen Wijzer® – praktisch en inspirerend

‘Ik ben erg tevreden. Lekker bezig geweest met de punten uit de oefeningen, om die voor mezelf beter te beantwoorden en goed na te denken over wie ik ben, wat ik wil en hoe ik verder wil, absoluut een aanrader dus. Fijn ook dat het groepje redelijk klein is, zodat er voldoende aandacht is voor iedereen. Dank voor je inspirerende workshop!’.
Gerda, mei 2014

‘Ik kan het iedereen aanraden die zichzelf wil ‘ontdekken’ en een scherpe, pragmatische blik wil op z’n loopbaanmogelijkheden, met nadruk op mogelijkheden. Door de opbouw in 8 modules heb je alle flexibiliteit om te kiezen wat je echt nodig hebt. Je gaat nooit zonder denkvoer weg bij Esther!’.
An, april 2014

‘Esther van De Blikverruimer is een echt inspirator en weet waar het om gaat!’.
Thea, april 2014

‘Een fijne cursus waarmee je voor jezelf een betere koers kunt uitzetten. Het is voor mij een nieuw begin en geeft me hoop. Ik vind de cursus van toegevoegde waarde. Ik lees in mijn eigen tijd de verschillende onderdelen in de map nog eens door. Zo kun je het een plek geven, jezelf trouw blijven en het in de praktijk brengen. Zodat ik stapsgewijs mijn doelen bereik. Bedankt voor je tijd, motivatie en energie’.
Roos Julia, maart 2014

‘De Loopbaan Eigen Wijzer cursus is een uitstekende cursus voor mensen die hun passie willen leven, maar hun prioriteit toch stellen in hun vaste baan. Loopbaan Navigator zal een eye-opener voor hun zijn’.
Emrah, maart 2014

‘Ik raad de Loopbaan Eigen Wijzer aan omdat deze cursus mij heeft laten nadenken wat ik nou echt leuk vind, het is laagdrempelig, duidelijk en leuk om in een groep te doen’.
Katinka, maart 2014

‘De Loopbaan Eigen Wijzer cursus heeft mij meer inzicht gegeven in mijn vaardigheden, mijn uitdagingen en mijn mogelijkheden. De Loopbaan Eigen Wijzer is het bewijs dat een training met een ontzettende leuk groep deelnemers en gepassioneerde cursusleiders heel inspirerend is. Ik adviseer mensen oprecht om deze cursus te volgen.Dank je wel voor de leuke, leerzame uren die we met elkaar hebben kunnen delen’.
Jannet, maart 2014

‘Ik wil deze cursus aanraden, omdat je op een positieve manier je mogelijkheden in je loopbaan leert ontdekken. Deze training in een groep doen, geeft wat mij betreft meerwaarde omdat je ideeën kunt uitwisselen’.
Anne, 2013

‘Goede cursus om inzicht te krijgen in wie je bent en wat je wilt en als motivatie/stok achter de deur om echt die stap te zetten’.
Desirée, 2013

‘Deze cursus is heel leerzaam voor jezelf. Door meer zelfkennis kun je gerichter kijken naar je huidige werkplek en tot  creatieve ideeën komen om je huidige baan bij te schaven tot iets wat je ligt (jobcrafting)’.
Leny, 2013

‘Ik vond deze cursus nuttig en heel goed. Mij heeft het een beter inzicht gegeven in mijzelf, mijn (werk)omgeving en de richting waar ik naar toe wil in mijn loopbaan’.
Julio, 2013

Leuke cursus voor meer zelfinzicht en een goede sollicitatie training’.
Gert Jan, 2013

‘De Loopbaan Eigen Wijzer kan je helpen jouw neus in de goede richting te zetten. Het is fijn om te ontdekken dat er meer mensen  zijn met het zelfde probleem. Ik heb het als heel prettig ervaren om met hun te brainstormen over mijn vervolgstap in mijn carrière’.
Dymphie, 2013

‘Ik vind de cursus goed voor iedereen, ook mensen die al weten wie ze zijn, wat ze kunnen en zouden willen. Het is prettig om af en toe de bevestiging te krijgen, dat je op de juiste weg zit en op de juiste manier bezig bent’.
Ilse 2013

‘Ik raad deze training aan, aan mensen die niet weten welke kant ze op willen of zouden kunnen. Ook voor iemand die aan het solliciteren is, is het een mooie aanvulling, Je maakt mijn inziens door je inzichten een betere kans om ander werk te vinden’.
Helen, 2013

‘Deze cursus geeft je vooral inzichten over jezelf, waar vanuit je weer een stap verder kunt zetten’.
Yonca, 2013

Bovenstaande klanten refereren naar de Loopbaan Eigen Wijzer training