Home - Individu - Coaching interne carrierestap

Coaching interne carrièrestap

Gaat u of wilt u aan de slag als leidinggevende? Krijgt u er binnenkort nieuwe werkzaamheden bij in uw huidige functie? Tijdens coaching van een interne carrièrestap door de Blikverruimer krijgt u begeleiding bij de nieuwe uitdagingen. Door uzelf goed voor te bereiden op veranderingen komt u niet voor verassingen te staan, maar weet u hoe u aan de slag kunt gaan. Laat de Blikverruimer u helpen om uw zelfvertrouwen te vergroten.

Hoe werkt de Blikverruimer?

Het coachingtraject start met een gesprek over uw persoonlijke doelen en de nieuwe uitdaging die dichterbij komt. De Blikverruimer legt samen met u, op basis van uw leerstijl en voorkeuren, vast hoe de invulling van het traject er uit komt te zien. Er zijn tal van mogelijkheden, van zelfonderzoek tot het doen van opdrachten. Of geeft u de voorkeur aan gesprekken waarin u samen met de Blikverruimer kijkt naar uw huidige situatie en verbeterpunten? Ontdekt u liever in de praktijk wat werkt voor u, bijvoorbeeld door ondersteuning van de Blikverruimer op de werkvloer? De invulling van het coachingtraject hangt af van uw persoonlijke voorkeur. De Blikverruimer adviseert u als een loopbaancoach over de beste opties.

Wat levert het coachingtraject u op?

Het coachingtraject wordt afgerond met een beknopt rapport over het traject, een stappenplan dat u zelfstandig uit kunt voeren en een eindgesprek.

Na dit traject:

  • Heeft u meer zelfinzicht en zelfkennis.
  • Heeft u meer zelfvertrouwen.
  • Heeft u kennis over groepsdynamiek, leiding geven en leiding nemen.
  • Kent u een aantal praktische tips en adviezen om effectief en efficiënt aan de slag te gaan in uw nieuwe functie.

Een nieuwe rol of nieuwe taak binnen een organisatie moet u motiveren en uitdagen. Laat de Blikverruimer u coachen om deze verandering vol enthousiasme aan te grijpen. Neem contact op met De Blikverruimer.