Home - Individu - Loopbaanbegeleiding - Profileren en
positionering intern

Profileren en positioneren intern

Mijn toegevoegde waarde aan de organisatie zichtbaar maken. Maar hoe? De Blikverruimer leidt op.

Wilt u promotie binnen uw huidige organisatie? U werkt al jaren voor dezelfde organisatie, maar u heeft het gevoel dat u niet op de juiste plek zit? De Blikverruimer helpt u om te bepalen hoe u de gewenste promotie kunt bereiken en uw plek binnen de organisatie zeker kunt stellen. Profileren en positioneren binnen uw loopbaan is hierop het antwoord.

Aanpak profilering- en positioneringtraject

Alleen zeggen dat u promotie wilt binnen uw huidige organisatie is niet voldoende. Daarom helpt de Blikverruimer om uw doelen en wensen binnen uw loopbaan helder te krijgen. Tijdens het loopbaantraject werkt u aan uw positionering binnen uw huidige organisatie. De Blikverruimer helpt u tijdens het profileren, mogelijkheden te creëren om uw resultaten, kwaliteiten en vaardigheden onder de aandacht te brengen.

Route profilering- en positioneringtraject

Loopbaanbegeleiding door de Blikverruimer is maatwerk. Er zijn vaste technieken en methodes om u te begeleiden naar uw doel, maar dit is wel afhankelijk van uw vraag. Voor alle loopbaantrajecten wordt een plan van aanpak opgesteld, waarmee een basis wordt gelegd om te experimenteren met uw manier van profilering en het perfectioneren hiervan. Na uw loopbaantraject:

  • Weet u waar uw kwaliteiten liggen.
  • Weet u wat u bijzonder maakt.
  • Kunt u een korte, krachtige en authentieke pitch geven
  • Heeft u uw communicatiekanalen ingericht naar uw authentieke profiel

Geef uzelf de mogelijkheid om uw kwaliteiten te benutten. Kom in actie om uw gewenste plek binnen de organisatie te realiseren. Neem contact op met de Blikverruimer.