Home - Individu - Persoonlijke
ontwikkeling
- Conflicthantering

Conflicthantering

Oplossen van het conflict met mijn collega. Maar hoe?
De Blikverruimer kalmeert.…

Heeft u een conflict met uw collega en weet u niet hoe u hier mee om moet gaan? Botsen u en uw collega bij ieder project en weet u niet hoe u dit kunt voorkomen? De Blikverruimer helpt u door conflicthantering aan te bieden en werpt een frisse blik op de situatie zodat u in te toekomst zonder problemen kunt samenwerken.

Aanpak conflicthantering

Tijdens het ‘conflicthanteringsproject’ van de Blikverruimer leert u niet alleen om naar uw eigen gedrag binnen conflicten te kijken, maar ook om uzelf te verplaatsen in de ander. Dit kan in het geval van een arbeidsconflict, maar ook zeker privé. U leert wat uw stijl is tijdens conflicten. Daardoor begrijpt u sneller wat er mis gaat tijdens een conflict en hoe u hiernaar kunt handelen. Het doel van conflicthantering door de Blikverruimer is niet alleen om de conflicten te vermijden, maar om te leren communiceren met relaties zonder dat uw eigen belangen hieronder lijden.

Route conflicthantering

De duur van het traject is afhankelijk van uw persoonlijke doelen en conflicten waar u tegenaan loopt. De Blikverruimer adviseert u hierbij. Na het conflicthanteringstraject van de Blikverruimer heeft u:

  • Kennis van verschillende conflicttypen en -modellen.
  • Oog voor het verschil in waarden en taal.
  • Inzicht in uw eigen conflictstijl.
  • Mogelijkheden om conflicten te voorkomen.
  • Mogelijkheden om effectief om te gaan met conflicten.

Los conflicten op en ga ze niet uit de weg. Los op een effectieve manier arbeidsconflicten op zonder uw eigen belangen te verwaarlozen. Neem contact op met De Blikverruimer.