Home - Organisatie - Over Blikverruimer

Van verandermanagement tot outplacementtrajecten

De Blikverruimer biedt een breed scala van diensten. Of het nu gaat om begeleiding bij verandermanagement of hulp bij outplacementtrajecten, de Blikverruimer helpt u bij het maken van deze beslissingen. Ook teambuilding & teamcoaching horen tot het specialisme van de Blikverruimer, net als teamspellen, coaching, interpersoonlijke communicatie en diverse trainingen. Op onze dienstenpagina vindt u uitgebreide informatie over het dienstenaanbod van de Blikverruimer.

Wie verruimen uw blik?

Esther Stehouwer  

                                                                                                     Procesbegeleider Esther Stehouwer

Erkend coach, procesbegeleider van organisatieveranderingen, teamcoach, loopbaanadviseur, spelbegeleider en trainer

Erkenningen:

Esther Stehouwer       Erkend Coach Esther Stehouwer

Wat is de kracht van Esther Stehouwer? Mijn kracht is het bedenken van inspirerende en praktische methodieken. Naar aanleiding van mijn verbazing over de beperkte mate waarin dertigers hun uitdagingen met elkaar delen creëerde ik de methodiek de Blikverruimer®. Door mijn geloof in duurzame en betaalbare oplossingen ontstond de Loopbaan Eigen Wijzer®.

Waar gelooft Esther Stehouwer in? Ik geloof dat inzicht in je leven leidt tot leven naar je inzicht. Zelfredzaamheid, eigen verantwoordelijkheid, experimenteren en spelen zijn de competenties waarmee je werkzekerheid creëert. Door open en eerlijk je uitdagingen met andere mensen te delen, ontstaat er een cyclus van helpen en geholpen worden.

Hoe kijkt Esther Stehouwer naar de wereld? Ieder mens heeft zijn eigen unieke kwaliteiten en eigen-‘aardigheden’. Feedback is het recht om deze eigen-‘aardigheden’ verder  te ontwikkelen!

Werkwijze

De Blikverruimer vertelt u graag meer over haar manier van werken en waarom de trajecten werken:

Durft u deze kans te pakken?

Neem het aanbod van de Blikverruimer aan en stel uzelf en uw medewerkers open voor verandering, een frisse blik op de situatie. Neem contact op met Esther Stehouwer en Hendrikje van Leest van de Blikverruimer, ook als uw specifieke vraag niet wordt behandeld in ons dienstenaanbod. De Blikverruimer zoekt graag samen met u naar een geschikte oplossing voor uw situatie.

Co-creaties van de Blikverruimer

Logo_hendrikje van LeestDe blikverruimer werkt nauw samen met Hendrikje van Leest van coaching en performance. Hendrikje treedt op als vervanger, co-trainer en trainingsacteur bij een aantal blikverruimer creaties.

 

GroenewegenVoor grote verandertrajecten werkt de Blikverruimer samen met Patrick Groenewegen

 

stehouwervinkVoor grote opdrachten loopbaanadvies en outplacement werkt de blikverruimer samen met Stehouwer&Vink.

 

De Spellenmakelaar_kleiner   De Blikverruimer is fan van de spellenmakelaar.

– Esther Stehouwer