Home - Organisatie - Teamspellen - Begeleiden succesmanagementspel

Begeleiden succesmanagementspel

Medewerkers hun eigen POP laten maken. Maar hoe? De Blikverruimer faciliteert.

Wilt u de verdwenen effectiviteit van uw medewerkers terug? Of wilt u medewerkers die zichzelf blijven ontwikkelen en die niet stil blijven staan bij moeilijke keuzes? De Blikverruimer zet samen met u het succesmanagementspel in, een spel waarin teamcoaching, assertiviteitstraining en feedback geven centraal staan.

Aanpak succesmanagementspel

Tijdens het succesmanagementspel van De Blikverruimer wordt er gekeken naar de kern van het probleem. Waar gaat het mis? Waar lopen uw medewerkers tegenaan? Door samen deze vragen te stellen ontstaan er diverse inzichten om een heldere oplossing te vinden. Assertiviteit onder uw medewerkers is belangrijk en door het geven van feedback en teamcoaching kan assertiviteit gecreëerd worden. Zie het als een korte en bondige assertiviteitstraining of assertiviteitscursus.

Route succesmanagementspel

Het succesmanagementspel bestaat uit twee belangrijke delen, namelijk de verdieping in de inhoud en het helder krijgen van het proces. Wat doe je bijvoorbeeld als je effectief wilt zijn? Of als je meer assertiviteit in je team wilt? Hoe kom je tot het veranderen van het gedrag? Door antwoord te geven op deze vragen worden teamdoelen geformuleerd. Daarnaast zorgt De Blikverruimer door het spelen van het succesmanagementspel dat een Persoonlijk – of Team Ontwikkelingsplan (POP of TOP) binnen handbereik is.

Zorg dat uw teams zichzelf blijven ontwikkelen en niet stil blijven staan. Neem contact op met de Blikverruimer.