Home - Organisatie - Teamspellen - Begeleiden
teamspel

Begeleiden teamspel

Teamspirit en creativiteit binnen mijn team bevorderen. Maar hoe? De Blikverruimer inspireert.

Heeft u uw medewerkers wel eens gevraagd wat zij als hoofddoel van het team zien? Voor welke prijs zou u uw eigen medewerkers nomineren? Het Teamspel is gebaseerd op een beproefd concept van teameffectiviteit. Daardoor kan het teamspel ingezet worden bij professionele teamcoaching, workshops over samenwerking, maar ook bij kick-offs van projectteams.

Aanpak teamspel

Door teamcoaching en het spelen van het Teamspel ontdekken u en uw medewerkers op een heel creatieve manier allerlei onverwachte teamtalenten. Hierdoor wordt de teamspirit in het team aangepakt en nieuw leven in geblazen. Er ontstaat weer creativiteit en spontaniteit, maar ook de teamgeest wordt vergroot en dat geeft nieuw energie aan het hele team.

Route teamspel

Tijdens het spelen van het Teamspel maakt de Blikverruimer belangrijke aspecten van teamwork bespreekbaar. Enkele vragen die gesteld worden zijn: ‘Wat is de bijdrage van het team?’ en ‘Hoe hebben we de taken en rollen verdeeld?’. Door samen een antwoord te zoeken op deze vragen komt het team dichter bij elkaar, worden de banden hechter. Een onmisbare eigenschap van ieder team.

Kan uw team wel wat meer teamspirit gebruiken? Wilt u een hecht team vol creativiteit en spontaniteit? Neem contact op met de Blikverruimer.