Home - Individu - Over Blikverruimer

Van loopbaancoaching tot assertiviteitstraining

De Blikverruimer biedt een breed scala van diensten op het gebied van verandermanagement, outplacement/loopbaanadvies, coaching en training. Op onze dienstenpagina vindt u uitgebreide informatie over het dienstenaanbod van de Blikverruimer.

Wie verruimen uw blik?

Esther StehouwerEsther Stehouwer

Erkend coach, procesbegeleider van organisatieveranderingen, teamcoach, loopbaanadviseur, spelbegeleider en trainer.

Erkenningen:

Esther Stehouwer       Esther Stehouwer

Wat is de kracht van Esther Stehouwer? Het bedenken van inspirerende en praktische methodieken. Naar aanleiding van mijn verbazing over de beperkte mate waarin dertigers hun uitdagingen met elkaar delen creëerde ik de methodiek de Blikverruimer®. Door mijn geloof in duurzame en betaalbare oplossingen ontstond de Loopbaan Eigen Wijzer®.

Waar gelooft Esther Stehouwer in? Ik geloof dat inzicht in je leven leidt tot leven naar je inzicht. Zelfredzaamheid, eigen verantwoordelijkheid, experimenteren en spelen zijn de competenties waarmee je werkzekerheid creëert. Door open en eerlijk jouw uitdagingen met andere mensen te delen, ontstaat een cyclus van helpen en geholpen worden.

Hoe kijkt Esther Stehouwer naar de wereld? Ieder mens heeft zijn eigen unieke kwaliteiten en eigen-‘aardigheden’. Feedback is het recht om deze eigen-‘aardigheden’ verder  te ontwikkelen!

Werkwijze

De Blikverruimer vertelt u graag meer over haar manier van werken en waarom de trajecten werken:

Durft u deze kans te pakken?

Neem het aanbod van de Blikverruimer aan en stel uzelf open voor verandering, durf het initiatief te nemen om aan uw situatie te werken. Neem contact op met Esther Stehouwer en Hendrikje van Leest van de Blikverruimer, ook als uw specifieke vraag niet wordt behandeld in ons dienstenaanbod. De Blikverruimer zoekt graag samen met u naar een geschikte oplossing voor uw situatie.

Visie van de blikverruimer: “Inzicht in je leven en leven naar je inzicht.”

De Blikverruimer wil haar klanten helpen om inzicht te krijgen in hun leven, maar ook in hun dagelijks functioneren, hun behoeften en hun motieven. Dit doel moet niet als een zware last boven uw hoofd hangen, maar u juist aanzetten om actie te ondernemen. Ga samen met Esther Stehouwer en Hendrikje van Leest van de Blikverruimer aan de slag om weer inzicht en overzicht te krijgen door uit de comfortzone te treden en te experimenteren met gedrag en methoden. Soms eens lachen om elkaar of om uzelf kan een opluchting zijn, er is niets om u voor te schamen. Geef uzelf de kans om u open te stellen voor veranderingen en het beste in uzelf naar boven te halen. Niet alleen u zal hierdoor beter in zijn vel zitten, ook uw omgeving profiteert hiervan.

Kortom: De blikverruimer leert u opnieuw te spelen en te experimenteren. Helpt u om uw uitdagingen aan te pakken, door inzicht te krijgen in uw handelen. De Blikverruimer laat u weer lachen om en naar uzelf.

Kennisgebieden

De kennisgebieden van de Blikverruimer zijn: organisatieontwikkeling, procesverbetering, loopbaanplanning, persoonlijke effectiviteit, persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Of het nu gaat om loopbaanbegeleiding van één van uw medewerkers of een verandertraject voor een compleet team, de Blikverruimer begeleidt voor u die trajecten. Ook als het gaat om trainingen en coaching op het gebied van loopbaan ontwikkeling, persoonlijke effectiviteit en communicatie, bent u bij Esther Stehouwer en Hendrikje van Leest van de Blikverruimer aan het juiste adres.

Co-creaties van de Blikverruimer

Logo_hendrikje van LeestDe blikverruimer werkt nauw samen met Hendrikje van Leest van coaching en performance. Hendrikje treedt op als vervanger, co-trainer en trainingsacteur bij een aantal blikverruimer creaties.

 

GroenewegenVoor grote verandertrajecten werkt de Blikverruimer samen met Patrick Groenewegen

 

stehouwervinkVoor grote opdrachten loopbaanadvies en outplacement werkt de blikverruimer samen met Stehouwer&Vink.

 

De Spellenmakelaar_kleiner   De Blikverruimer is fan van de spellenmakelaar.

– Esther Stehouwer