Home - Individu - Over Blikverruimer - De Blikverruimer is goed in

Blikverruimer is goed in …

In het coachingstraject wordt u aangezet om uw sterke punten nog sterker te maken en om deze ook daadwerkelijk te durven benoemen. Wanneer de Blikverruimer u uitdaagt om te benoemen waar u goed in bent, moet je zelf ook niet bescheiden achterblijven. Daarom vol trots: De Blikverruimer is goed in …

Invoelen

De Blikverruimer heeft veel invoelingsvermogen. Ze is goed in het aanvoelen van wat zich onder water afspeelt. Tijdens contacten voelt ze snel en goed aan welke behoeften, ideeën en gevoelens er leven bij organisaties, teams en individuen. Door deze sensiviteit voor wat er werkelijk gaande is bij organisaties en personen weet de Blikverruimer snel de vinger op de zere plek te leggen.

“Esther is een empatische en confronterende persoonlijkheid en weet altijd de juiste snaar te raken.”

– Gerda Booij

Confronteren

De Blikverruimer heeft een prettige en effectieve aanpak. In haar aanpak is ze op een respectvolle manier confronterend. Ze is direct, stelt de juiste vragen en laat organisaties en mensen goed over zichzelf nadenken, bijvoorbeeld over hun eigen denken en handelen. Organisaties en mensen komen door deze benaderingswijze tot nieuwe inzichten en komen op ideeën hoe ze zaken kunnen veranderen.

“Esther stelde vragen die confronterend waren, maar daardoor stelde zij mij in de gelegenheid om het gesprek met mijzelf aan te gaan en om over kwesties te praten die ik liever vermeed. Met haar hulp heb ik aan mijzelf kunnen toegeven waar mijn passie ligt en zij deed me realiseren dat ‘verlangen’ me veel gelukkiger maakt dan ‘voldoen’.”

– Angeliki Papastamatiou

Motiveren

De Blikverruimer weet mensen te motiveren en erbij te houden. Bij het begin van het proces weet ze de vragen van de organisaties en mensen helder als uitgangspunt te formuleren. Tijdens het proces weet ze mensen scherp te houden en te motiveren om steeds net dat stapje verder te deken. De Blikverruimer zorgt voor verbinding met jezelf.

“Esther managed a process improvement project at my team from functional requirements, ITimplementation to final work descriptions. Her key competence is motivating the team, making sure that everybody is connected until the end. Without her the project would not have been delivered successful.”

– Fieke Rijkens

Resultaten boeken

De Blikverruimer is resultaatgericht. Ze helpt doelen van klanten te verwezenlijken. Bij de start van het traject worden duidelijke, haalbare doelen geformuleerd en duidelijke afspraken hierover gemaakt. Daarbij hoort een helder stappenplan om van doel naar resultaat te komen. Van visie tot actie. Tijdens het project blijven de doelen helder in beeld, maar de aanpak blijft flexibel.

“Ik ben Esther bijzonder dankbaar voor de manier waarop ze mij motiveerde om het beste uit mezelf te halen. Door haar aanpak heeft ze mij inzicht gegeven in het effect van mijn bedrag op mezelf en anderen. Haar adviezen om effectiever en doelgerichter te werken gebruik ik nog steeds.”

– Gerda Booij

Wilt u erachter komen of de Blikverruimer daadwerkelijk deze beloftes waar kan maken? Neem contact op met De Blikverruimer.