Home - Individu - Loopbaanbegeleiding - Personal branding

Personal branding

Mezelf authentiek presenteren. Maar hoe? De Blikverruimer demonstreert/weerspiegelt.

Wilt u ontdekken wat u uniek maakt? Is het de passie voor uw werk of de assertiviteit om doelen te realiseren? Of maken kennis en vaardigheden u een onmisbare schakel binnen de organisatie? De Blikverruimer zoekt samen met u uit wat u uniek maakt en hoe u deze eigenschappen in kunt zetten om uzelf te presenteren.

Aanpak personal branding traject

‘Personal’ geeft de invulling van het personal branding traject al weer. U geeft aan waar u aan wilt werken en de Blikverruimer stelt een aanpak voor. Iedereen heeft andere drijfveren en talenten die uniek maken. Daarom verdient ook iedereen een individuele aanpak.

Route personal branding traject

Gedurende het loopbaantraject leert u uw kwaliteiten, talenten en drijfveren kennen. U leert hoe u zich wilt positioneren. Samen met de Blikverruimer creëert u een aantrekkelijk, herkenbaar, maar toch persoonlijk en authentiek profiel waarmee u uw netwerk kunt benaderen. Indien gewenst kan de invulling van uw social media profielen hierin ook een rol spelen. Na deze loopbaanbegeleiding:

  • Kent u uw kwaliteiten, talenten en drijfveren.
  • Weet u wat u wilt.
  • Kan en durft u te kiezen (voor uzelf)
  • Heeft u een authentiek en herkenbaar personal brand gecreëerd.

Benut uw unieke eigenschappen en laat uw omgeving zien wat u kunt. Blijf niet achter bij uw collega’s, maar ga zelf in de spotlights staan. Neem contact op met de Blikverruimer.