Home - Individu - Loopbaanbegeleiding - Jobmarketing

Jobmarketing

Effectief aan de slag met het vinden van een nieuwe baan. Maar hoe? De Blikverruimer jaagt na .

Advies jobmarketing nodig? Is uw carrière in ontwikkeling en heeft u moeite om deze bij te benen? Of bent u op zoek naar een nieuwe carrière, een nieuwe uitdaging? De Blikverruimer jaagt samen met u de positie na die u wilt bereiken. Personal branding speelt hierbij ook een belangrijke rol. Samen met u geeft de Blikverruimer een loopbaan advies dat bij u past.

Aanpak jobmarketing traject

De Blikverruimer neemt de rol van loopbaancoach op zich om u te helpen uw doelen te bereiken. Feedback geven op uw huidige positie speelt hierbij een rol, maar u leert ook zelf feedback te geven op uw eigen manier van werken. Heeft u bijvoorbeeld genoeg assertiviteit in u, of is een assertiviteitscursus een geschikte keuze. De aanpak van het loopbaantraject is afhankelijk van uw situatie en uw wensen. De Blikverruimer geeft u loopbaan advies en loopbaanbegeleiding, volledig ingericht om de gestelde eindstreep te behalen.

Route jobmarketing traject

In dit loopbaantraject leert u op welke manier u een arbeidsmarkt analyse maakt. U leert hoe u uzelf het beste kunt positioneren. Door het volgen van sollicitatietrainingen en communicatietrainingen zal uw zoektocht naar een nieuwe baan of nieuwe positie versoepelen. Daarnaast behoort het opstellen van een motivatiebrief en CV tot de mogelijkheden waarmee de Blikverruimer u kan helpen.

Voelt u een carrière verandering aan komen? Wilt u jobcoaching om het beste uit uw sollicitatieprocedure te halen? Neem contact op met de Blikverruimer.