Home - Individu - Persoonlijke
ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Wilt u leren omgaan met uw emoties op de werkvloer? Weet u niet hoe u feedback van collega’s moet omzetten in iets positiefs? De Blikverruimer helpt u hierbij. Persoonlijke ontwikkeling betekent voor iedereen iets anders en iedereen heeft een ander aandachtspunt waaraan hij of zij wil werken. Door de hulp in te schakelen van de Blikverruimer zet u de eerste stap in de ontwikkeling van persoonlijke eigenschappen die voor u belangrijk zijn.

Hoe werkt de Blikverruimer?

De Blikverruimer start altijd met een gesprek om uw persoonlijke doelen, wensen en behoeften te leren kennen. Een aantal voorbeelden van hoofdthema’s die aan bod kunnen komen zijn:

Een aantal voorbeelden van subthema’s zijn:

  • Zelfvertrouwen vergroten
  • Feedback geven
  • Confronteren en veranderen
  • Omgaan met weerstand

Uw leerstijl is hierbij ook van belang, welke manier van leren en ontwikkelen past goed bij u en welke niet? Op basis daarvan maakt de Blikverruimer samen met u een plan van aanpak. Afhankelijk van uw leerstijl krijgt u een werkboek, wat dient als leidraad voor de coachingsgesprekken. Meestal zijn dit 6 tot 8 gesprekken binnen het coachingstraject.

Wat levert het coachingstraject u op?

Aan het einde van het traject vindt er een evaluatiegesprek plaats en krijgt u een resultatenwaaier. U heeft meer zelfkennis en inzicht in uw eigen gedrag gekregen, maar ook technieken om effectiever met uzelf en uw omgeving om te gaan.

Niets hoeft u in de weg te staan om uzelf te blijven ontwikkelen. Neem contact op met De Blikverruimer.