Home - Individu - Loopbaanbegeleiding - Loopbaantraject

Loopbaantraject

Waar sta ik, waar wil ik naar toe? Ik wil in beweging komen! Maar hoe? De Blikverruimer maakt helder .

Zoekt u naar een goede balans tussen werk en privé in uw leven? Wilt u richting geven aan uw loopbaan, maar weet u niet hoe? Het Blikverruimer loopbaantraject helpt u antwoord te geven op vragen als deze. Samen met u kijkt de Blikverruimer naar wat u wilt en wat u daarin tegen houdt. Wat zijn uw drijfveren om toch uw doel te bereiken? De Blikverruimer geeft samen met u antwoord op deze vragen om uw loopbaan weer richting te geven.

Aanpak loopbaantraject

Een loopbaantraject van de Blikverruimer is een ontdekkingstocht door uw eigen leven en loopbaan. Er wordt gekeken naar patronen in uw manier van werken en hoe u deze patronen kunt doorbreken om uw doelen te behalen. Samen met de Blikverruimer wordt er gekeken naar de manier waarop u keuzes maakt, de wijze waarop u communiceert en hoe u omgaat met anderen. U krijgt meer inzicht in uw (onbewuste) drijfveren, verlangens en gewoontes die uw gedrag en keuzes bepalen.

Route loopbaantraject

Uw loopbaanvragen bepalen de invulling en focus van het traject. Daarom is een loopbaantraject bij de Blikverruimer maatwerk. De werkwijze van de Blikverruimer is duidelijk gestructureerd en u krijgt een werkboek om het leerproces te ondersteunen. Aan het einde van het traject krijgt u een eindverslag van uw ontwikkelingen en daarbij een profielschets. Na deze loopbaanbegeleiding:

  • Weet u wat u motiveert in zowel uw werk als uw privéleven.
  • Heeft u inzicht in uw sterke kant en uw verbeterpunten.
  • Weet u wat u echt belangrijk vindt in uw loopbaan.
  • Begrijpt u wat u (nog) belemmert en hoe u dit aan kunt pakken.
  • Heeft u uw persoonlijke inspiratie, kracht en mogelijkheden ontdekt.
  • Heeft u de eerste stappen genomen om een toekomstvisie te ontwikkelen en maakt u een groeiplan.
  • Weet u hoe u weloverwogen keuzes kunt maken in uw loopbaan en durft u deze keuze daadwerkelijk te nemen.

Zorg dat u weer met plezier naar uw werk gaat en blijft gaan. Maak voor uzelf duidelijk, welke richting u wilt geven aan uw loopbaan. Kies voor loopbaanbegeleiding van een professional. Neem contact op met de Blikverruimer.