Assertiviteit

Grenzen stellen. Maar hoe? De Blikverruimer houdt vast…

Heeft u moeite met grenzen stellen richting anderen? Laat u snel over u heenlopen en stelt u lastige gesprekken waar u tegenop ziet het liefste uit? De Blikverruimer laat u in een assertiviteitstraining zien hoe u weerstand kunt bieden aan dominante medemensen.

Aanpak assertiviteitstraining

Tijdens het ‘assertiviteitstraject’ van de Blikverruimer leert u om uw grenzen aan te geven. Ook kijkt de Blikverruimer samen met u hoe u om kunt gaan met emoties. Staat u sterk in uw schoenen tijdens lastige gesprekken of nemen uw emoties de controle over? Een assertiviteitstest is een belangrijk onderdeel. Tijdens dit coachingstraject leert u uw eigen visie, behoeften en verlangens te benoemen. Wanneer deze eenmaal duidelijk en uitgesproken zijn, is het gemakkelijker om actie te ondernemen. Een assertieve houding aannemen wordt hierdoor eenvoudiger.

Route assertiviteitstraining

De duur van de assertiviteitscursus is afhankelijk van uw persoonlijke doelen. U bepaalt zelf de thema’s, de Blikverruimer adviseert u hierin. Na het assertiviteitstraject van de Blikverruimer bent u in staat om:

  • Doelgericht te handelen.
  • Beter met kritiek om te gaan.
  • Beter met weerstand om te gaan.

Wilt u assertiever worden? Wilt u meer grip op moeilijke gesprekken? Kies voor de assertiviteitstraining van de Blikverruimer. Neem contact op met De Blikverruimer.