Home - Individu - Over Blikverruimer - De Blikverruimer staat voor

De Blikverruimer staat voor …

Waarden zijn belangrijk voor de Blikverruimer. Met onze waarden willen we u interesseren en overtuigen dat een coachingstraject van de Blikverruimer bij u past. Deze waarden fungeren voor ons als een kompas, ze geven richting en zijn sturend voor onze trajecten. Daarmee bouwen we aan een sterk merk, van binnen naar buiten. Daarom, de Blikverruimer staat voor …

Vertrouwen

De Blikverruimer vertrouwt in de capaciteit van mensen, teams en organisaties. Vertrouwen dat iedereen alles kan leren. Maar de Blikverruimer geeft ook vertrouwen in jezelf. Optimisme en loyaliteit zijn daarbij uitgangspunten.

Diepgang

De Blikverruimer denkt net een stap verder. Door een goed analytisch en empatisch vermogen weet ze de situaties en vragen van mensen en organisaties goed te doorzien. De Blikverruimer vraagt om door te denken. Ze neemt geen genoegen met zomaar een antwoord, maar blijft je prikkelen om de onderste steen naar boven te halen.

Openheid

De Blikverruimer is niet bang voor invloeden van buitenaf of voor verandering. Deze interactie brengt juist leven en groei. We proberen in continu open contact te staan met onze omgeving. Contacten binnen en buiten de organisatie zijn laagdrempelig. Mensen voelen zich welkom en thuis. De maskers gaan af, kwetsbaarheid kan worden getoond en mensen kunnen (weer) zichzelf zijn.

Respectvol

Met een directe vraagstelling weet de Blikverruimer vaak mensen en organisaties te verrassen. Dit doet ze altijd op een respectvolle wijze. Met aandacht voor de eigenheid van een ieder. Informatie is bij de Blikverruimer in vertrouwde handen. Transparantie en eerlijkheid staan voorop.

Bent u benieuwd wat de Blikverruimer voor u kan betekenen? Zoekt u een concrete, praktische, speelse en inspirerende manier om bij uzelf stil staan? Heeft u de behoefte om werkelijk de confrontatie met uzelf aan te gaan? En zoekt u een eerlijke, betrokken en geïnteresseerde loopbaancoach? Neem contact op met De Blikverruimer voor een kennismakingsgesprek.

.