Nieuw in Lemmer! Kennismakingsworkshop – Loopbaan Eigen Wijzer

Kennismakingsworkshop ‘Loopbaan Eigen Wijzer’
Datum: dinsdagavond 11 september 2018
Aanvang 18:45 | Van 19:30 tot 21:00 – Plaats: Steenloper 63, te Lemmer
aanmelden of bel 06-41715697

Lukt het niet om op sollicitatiegesprek te komen? Vind u geen uitdaging meer in uw baan? Wilt u graag aan de slag met uw loopbaanvraagstukken? Dan is de kennismakingsworkshop Loopbaan Eigen Wijzer iets voor u!

De workshop is gepland op dinsdagavond 11 september van 19:30 tot 21:00 in Lemmer.

Heeft u loopbaanvragen, zoals:

Loopbaan Eigen Wijzer trainingIk ben uitgekeken op mijn huidige baan…
… maar ik weet niet precies wat ik wil.

Ik ben op zoek naar een nieuwe baan…
… maar ik weet niet hoe ik mijzelf moet positioneren
Ik weet niet hoe ik die nieuwe baan kan bereiken
… of hoe zorg ik ervoor dat ik meer voldoening krijg uit het werk dat ik doe?

maar weet u nog niet welke ondersteuning u daarbij kunt gebruiken? Dan is deze workshop iets voor u!

Onder begeleiding van De Blikverruimer gaat u samen met een aantal andere deelnemers kijken welke vragen omtrent uw loopbaan beantwoord moeten worden. We besteden aandacht aan de belangrijkste vragen in een loopbaantraject, zodat u kunt bepalen met welke ondersteuning u werkelijk geholpen bent.

Bij de kennismakingsworkshop is plaats voor maximaal 8 personen. De workshop wordt gegeven door Esther Stehouwer.

Deelname is kosteloos. Geef u op via de site, Facebook of via esther@blikverruimer.nl Aanmelden is noodzakelijk.

Kom naar de workshop Loopbaan Eigen Wijzer in Lemmer en neem uw CV mee.