Concreet, focus en richting

Ik liep al even met de vraag rond wat de volgende stap in mijn carrière zou zijn, wat ik nou echt wilde, waar mijn krachten liggen en waar ik energie van krijg in mijn werk.

Ik zat in zo’n stoomtrein in mijn dagelijkse werk dat ik niet de tijd, rust en capaciteit had om over dit soort vragen na te denken. Bij Esther zat ik op de goede plek om dit soort vragen onder de loep te nemen! Esther heeft met mij een duidelijk stappenplan gemaakt naar aanleiding van mijn vraagstelling. Door middel van hele concrete opdrachten werd ik bij Esther gedwongen om na te denken en antwoorden te geven op de vragen die ik zelf had. En als ik even door de bomen het bos niet meer zag, hielp Esther de zaken weer overzichtelijk te maken en richting te geven. Ik voelde me erg op mijn gemak bij Esther. Ze is open, heeft humor, stelt kritische vragen, is flexibel en blijft gefocust op de vraagstelling die je beantwoord wilt hebben. Bedankt Esther voor je hulp!

Meike, juli 2014

Deze klant maakte gebruik van de dienst: loopbaantraject bepaalde tijd