Van beperkingen naar mogelijkheden

Via het spel ‘de Blikverruimer’ heb ik kennisgenomen van het werk van Esther. Gedurende een reorganisatie volgden een aantal van mijn teamleden dit spel en leerden zij niet in beperkingen, maar in mogelijkheden te denken. Na deze ervaring heb ik contact gehouden met Esther en kan ik haar werkwijze typeren als iemand die snel processen kan doorzien. Zowel processen in een organisatie als ook interpersoonlijke processen. Esther weet snel tot de kern te komen, respectvol en resoluut. Esther vraagt volledige commitment en zet daar maximale begeleiding naast. De begeleiding heeft twee bijzondere kenmerken:

  1. Een indrukwekkende hoeveelheid parate kennis over modellen en strategieën om ‘anders’ te leren denken.
  2. Onvoorwaardelijke ondersteuning bij de zoektocht naar nieuw gedrag. Nieuw gedrag bewust gekozen door de persoon of organisatie met de focus op de gewenste situatie.

Met Esther in je organisatie of als coach haal je een warme persoonlijkheid in huis die eerlijk, to the point, deskundig en resultaat gericht is.

Patrick Groenewegen, Sociale Innovatie & Organisatie in de gezondheidszorg

Als opdrachtgever bij Delta Psychologisch Centrum maakte deze klant gebruik van de dienst: De teamcoaching methodiek ‘De Blikverruimer’, coaching van een medewerker en intervisie.