Loopbaan trainingen incompany

Geplande incompany loopbaan trainingen 2018 – 2019

Incompany: ‘Loopbaan training’ 6 bijeenkomsten – 5 standaard en 1 maatwerkmodule
September 2018 – Plaats: Rotterdam

Incompany: ‘Loopbaan training’ 6 bijeenkomsten – 5 standaard en 1 maatwerkmodule
Januari 2018 – Plaats: Papendrecht

Wilt u een loopbaantraining voor een aantal van uw medewerkers binnen uw organisatie? Neem dan contact op met Esther Stehouwer van de Blikverruimer voor een op maat gemaakte incompany training.

Een loopbaan training kan worden samengesteld met behulp van onze 8 standaard modules. Indien gewenst vullen wij onze training aan met op uw organisatie toegesneden onderdelen. Te denken valt aan modules die zijn gericht op een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), een young professionals programma of loopbaanontwikkeling ten behoeve van een intern verandertraject.

Elke module is afgestemd op de behoefte van u als organisatie. De module wordt standaard geleidt door 1 trainer. Het aantal deelnemers per bijeenkomst is maximaal 8 personen.

Wilt u een Loopbaanadvies traject voor een groep medewerkers binnen uw organisatie? Neem dan contact op met Esther Stehouwer van de Blikverruimer voor een incompany training.

Wilt u één medewerker graag een loopbaantraining geven? Ga dan voor een individueel traject of laat de medewerker deelnemen aan de open inschrijving van de Loopbaan Eigen Wijzer.